- rozwinO LGD
- rozwinCzłonkostwo
- rozwinRLKS 2016-2023
- Wsparcie KSOW
- Obowiązujące akty prawne - okres programowania 2014-2020
- Harmonogram konkursów
- Umowa Ramowa
- Plan Komunikacji i Plan Szkoleń
- Kryteria Wyboru
- Przedsięwzięcia
- Księga wizualizacji PROW 2014-2020 i księga wizualizacji PO RYBY 2014-2020
- Wnioski PROW na lata 2014 - 2020
- Wnioski PO Ryby na lata 2014-2020
- Prezentacje ze szkoleń
- Pytania i odpowiedzi
- Ankiety
- rozwinProcedura wyboru operacji
Aktualności
"Kulinarne regiony" - zachęcamy do czytania i ... gotowania
Data umieszczenia: 14.02.2023 r., godz. 13.21
Zapraszamy do korzystania z naszej publikacji "Kulinarne podróże - regiony Polski, Finlandii i Węgier od kuchni"
Publikacja kulinarna została wydana w ramach międzynarodowego projektu współpracy HESTIA - Culinary & Natural Heritage for Tourism and Identity / HESTIA - Dziedzictwo kulinarne i przyrodnicze dla turystyki i tożsamościa współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.3 „Przygotowanie i realizacja działań w zakresie współpracy z lokalną grupą działania” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Publikacja zawiera m.in opisy partnerów projektu - czterech Lokalnych Grup Działania: LGD Aktywni Razem (Polska) i LGD Zalew Zegrzyński (Polska), LGD Outokaira (Finlandia) i LGD Cserhatalja (Węgry), przepisy kulinarne z Polski, Finlandii i Węgier, a także fotorelację z realizacji projektu.
Zachęcamy do czytania i wypróbowania zawartych w niej przepisów.
Publikacja "Kulinarne podróże - regiony Polski, Finlandii i Węgier od kuchni"